Το Fitlab είναι ένα σύγχρονο εργαστήριο fitness που ακολουθεί όλες τις απαραίτητες επιστημονικές μεθόδους (όργανα μέτρησης, συνεργασία με ειδικούς υγείας) για την σωστή διάγνωση και αντιμετώπιση της κάθε εξατομικευμένης περίπτωσης.

Συγκεκριμένα, οι υπηρεσίες του Fitlab είναι:

Σωματομετρήσεις

Σωματομετρήσεις

Πρόκειται για τις βασικές μετρήσεις του σώματος, όπως καταγραφή βάρους, ύψους και περιφερειών.
Ανάλυση σύστασης σώματος

Ανάλυση σύστασης σώματος

Είναι ένα από τα πρώτα βήματα για την αξιολόγηση και πραγματοποιείται με μετρήσεις από ειδικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Μεταξύ άλλων, διεξάγεται εκτίμηση λιπώδους ιστού (λιπομέτρηση) με το Bodystat1500 αλλά και με δερματοπτυχόμετρο.
Μέτρηση βασικού μεταβολισμού

Μέτρηση βασικού μεταβολισμού

Είτε θέλετε να χάσετε βάρος (σωματικό λίπος), να κερδίσετε βάρος ή απλώς να διατηρήσετε τα σημερινά σας κιλά, το να γνωρίζετε τον μεταβολικό ρυθμό ηρεμίας μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε και να διατηρήσετε τον στόχο σας. Η μέτρηση πραγματοποιείται με το Fitmate Pro, ένα φορητό εργοσπιρόμετρο, και είναι ιδιαίτερα εύκολη και γρήγορη. Το μόνο που απαιτείται είναι ο εξεταζόμενος να παραμείνει ξαπλωμένος σε ηρεμία για 10-15 λεπτά, αναπνέοντας σε φυσιολογικό ρυθμό μέσα από μια ειδική μάσκα.
Αξιολόγηση φυσικής κατάστασης

Αξιολόγηση φυσικής κατάστασης

Το Fit test ή τεστ αντοχής μας προσφέρει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την καρδιοαναπνευστικήσας ικανότητα. Παράλληλα, τροφοδοτεί τον φάκελό σας με στοιχεία που θα κρίνουν το είδος και το επίπεδο της άσκησης που είναι κατάλληλες για εσάς. Στην ουσία, πρόκειται για σύντομη δοκιμασία κόπωσης σε έναν διάδρομο γυμναστικής και καταγραφή του καρδιακού παλμού με ηλεκτροκαρδιαγράφο.
Εξειδικευμένο πρόγραμμα διατροφής

Εξειδικευμένο πρόγραμμα διατροφής

Κάθε διαιτολόγιο συντάσσεται με την επίβλεψη της Ελένης Πετρουλάκη. Λαμβάνονται υπόψη το ιατρικό ιστορικό, τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων, των σωματομετρήσεων και του Fit Test. Φυσικά, δίνουμε μεγάλη σημασία στο ιστορικό των διατροφικών σας προτιμήσεων και συνηθειών αλλά και στις απαιτήσεις της προσωπικής σας ζωής, τον ελεύθερο χρόνο και την κοινωνική σας ζωή.
Προσωπικό πλάνο ασκήσεων

Προσωπικό πλάνο ασκήσεων

Με την αποκλειστική καθοδήγηση της Ελένης Πετρουλάκη, θα δημιουργήσουμε ένα tailor madeπρόγραμμα γυμναστικής που ταιριάζει στις ανάγκες σας και θα προσανατολίζεται προς τον στόχο που έχετε θέσει εξ αρχής: απώλεια βάρους, ευεξία, καλύτερη υγεία, περισσότερη ενέργεια, αύξηση μυϊκού ιστού, αλλαγή διάθεσης και τρόπου ζωής.
Διαδικτυακό πρόγραμμα

Διαδικτυακό πρόγραμμα

Στην εποχή που ζούμε οι αποστάσεις έχουν εκμηδενιστεί χάρη στην τεχνολογία. Όλες οι υπηρεσίες μας, από τις συνεδρίες με την Ελένη Πετρουλάκη έως και την αποστολή εξατομικευμένων προγραμμάτων άσκησης και διατροφής, προσφέρονται και μέσω διαδικτύου, με αποστολή email και συνομιλίας με Video Calling apps, όπως το Skype και το Facetime. Φυσικά, διαθέτουμε και τους πιο παραδοσιακούς τρόπους επικοινωνίας: επίσκεψη στο Fitlab με φυσική παρουσία, τηλεφωνική επικοινωνία και αποστολή διατροφικού πλάνου με fax.

Success Stories!

18
Fitlab by Eleni Petroulaki
⭐️Success story ⭐️
36 ετών -9 kg
Μέσα σε 2 μήνες με το προγραμμα Ολικής Μεταμόρφωσης Σώματος ( Total Body Make Over ) κατάφερε να αλλάξει την σύσταση στο σώμα της και να χάσει τοπικά λίπος ..
#tbmobyfitlab #fitlabbyelenipetroulaki #fitnessmotivation #fitness #tbmobyfitlab
3
Fitlab by Eleni Petroulaki
⭐️Success story ⭐️
Μέσα σε 3 μήνες με το προγραμμα Ολικής Μεταμόρφωσης Σώματος ( Total Body Make Over ) κατάφερε να χάσει 14kg ,αρκετούς πόντους και να αλλάξει την σύσταση στο σώμα της ..
#tbmobyfitlab #fitlabbyelenipetroulaki #fitnessmotivation #fitness #tbmobyfitlab @total_body_reset
8
Fitlab by Eleni Petroulaki
⭐️Success story ⭐️
Η Ειρήνη είναι 26 ετών και
Μέσα σε 2 μήνες με το προγραμμα Ολικής Μεταμόρφωσης Σώματος ( Total Body Make Over ) κατάφερε να αλλάξει την σύσταση στο σώμα της .. και να χάσει 8.5 kg
#tbmobyfitlab #fitlabbyelenipetroulaki #fitnessmotivation #fitness #tbmobyfitlab
4
Fitlab by Eleni Petroulaki
.. ⭐️Success story ⭐️ 1ος , 2ος ,3ος μήνας
42 ετών
Μέσα σε 3 μήνες με το προγραμμα Ολικής Μεταμόρφωσης Σώματος ( Total Body Make Over ) κατάφερε να χάσει κιλα ,αρκετούς πόντους και να αλλάξει την σύσταση στο σώμα της .. #tbmobyfitlab #fitlabbyelenipetroulaki #fitnessmotivation #fitness #tbmobyfitlab
0
Fitlab by Eleni Petroulaki
⭐️Success story ⭐️
54 ετών ..
Μέσα σε 3 μήνες με το προγραμμα Ολικής Μεταμόρφωσης Σώματος ( Total Body Make Over ) κατάφερε να χάσει 10 kg ,αρκετούς πόντους και να αλλάξει την σύσταση στο σώμα της ..
#tbmobyfitlab #fitlabbyelenipetroulaki #fitnessmotivation #fitness #tbmobyfitlab
27
Fitlab by Eleni Petroulaki
⭐️Success story ⭐️
32 ετών ..
Μέσα σε 2 μήνες με το προγραμμα Ολικής Μεταμόρφωσης Σώματος ( Total Body Make Over ) κατάφερε να αλλάξει την σύσταση στο σώμα της .. #tbmobyfitlab #fitlabbyelenipetroulaki #fitnessmotivation #fitness #tbmobyfitlab
28
Fitlab by Eleni Petroulaki
⭐️Success story ⭐️
-17 kg - 57 ετών ..:.
Μέσα σε 4 μήνες με το προγραμμα Ολικής Μεταμόρφωσης Σώματος ( Total Body Make Over ) κατάφερε να χάσει 17kg αρκετούς πόντους και να αλλάξει την σύσταση στο σώμα της ..
Είναι παράδειγμα για όλες τις γυναίκες ότι δεν υπάρχει ηλικία ...
#tbmobyfitlab #fitlabbyelenipetroulaki #fitnessmotivation #fitness #tbmobyfitlab
18
Fitlab by Eleni Petroulaki
⭐️Success story ⭐️
Η κυρία Ελένη Σουσουνη είναι 45 ετών με δυο παιδιά .
Μέσα σε 2 μήνες με το προγραμμα Ολικής Μεταμόρφωσης Σώματος ( Total Body Make Over ) κατάφερε να χάσει 8 kg αρκετούς πόντους και να αλλάξει την σύσταση στο σώμα της ..
Η Κυρία Ελένη είναι παράδειγμα για όλες τις γυναίκες που έχουν παιδιά και πολλές υποχρεώσεις ότι όλα μπορούν να τα καταφέρουν εξίσου καλά !!
#tbmobyfitlab #fitlabbyelenipetroulaki #fitnessmotivation #fitness #tbmobyfitlab
22
Fitlab by Eleni Petroulaki
⭐️Success story ⭐️
Η Βίβιαν Μάρκου 23 ετών κατάφερε να χάσει συνολικά 36 κιλά και να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο της άσκησης μέσα από όλη αυτή την διαδικασία...👌
Είνια παράδειγμα για πολλά νέα κορίτσια που έχουν επιπλέον βάρος ότι μπορούν να τα καταφέρουν αρκεί να έχουν υπομονή , επιμονή και να βάλουν στόχο ...👊
@fitlab.services @elenipetroulaki @vivianmark_fit_life #fitlabbyelenipetroulaki #tbmobyfitlab #fitnessmotivation # #tbmobyfitlab
13
Fitlab by Eleni Petroulaki
⭐️Success story ...⭐️
Ο κύριος Χρήστος Ζαζας 45 ετών έκανε το προγραμμα Ολικής Μεταμόρφωσης Σώματος ( T.B.M.O) by @fitlab.services και με την βοήθεια της ομάδας κατάφερε μέσα σε 11 μήνες και έχασε 45 κιλά....:
Από 45% ποσοστό λίπους έφτασε στο 14% ....και αύξησε Την μυική του μάζα ..
Ο κύριος Χρήστος είναι παράδειγμα για παρά πολύ κόσμο που θέλει να χάσει τα περιττά κιλά με φυσικό τρόπο ..👊
..
#fitlabbyelenipetroulaki #fitlabservices #fitnform #fitness #tbmobyfitlab
3
Fitlab by Eleni Petroulaki
“Success story “

Ο Μαριος Κεσίδης είναι 45 ετών ,1.87 υψος και έκανε το Προγραμμα Ολικής Μεταμόρφωσης Σώματος (T.B.M.O) by @fitlab.services ..Μέσα σε 3 μήνες έχασε 18 κιλά και κατέβηκε αρκετά σε ποσοστό λίπους ... Ο Μαριος ακολούθησε πιστα τα διατροφικά πλάνα και έβαλε την άσκηση στην καθημερινότητα του αλλάζοντας τον τρόπο ζωης του !!!
#fitlabservices #tbmobyfitlab #elenipetroulaki #fitness #fitnessmotivation #
4
Fitlab by Eleni Petroulaki
⭐️Success story ⭐️
Ακολούθησε το σύστημα της Ολικής Μεταμόρφωσης Σώματος ...Άλλαξε την σύσταση του σώματος της ,έχασε κιλά και έγινε τρόπος ζωής η σωστή διατροφή και η άσκηση...
#tbmobyfitlab #fitlabbyelenipetroulaki #fitlabservices #elenipetroulaki #fitnessgoals @renasimpa
Makriyialós, Lasithi, Greece
Back to my place ❤️
@ellesse #ellessegreece @shopandtrade.gr @fitlab.services @total_body_reset #fitnessinspiration #tbmo #fitnesstips #fitnesslifestyle #fitbody #fitwomen #fitness #fitlabbyelenipetroulaki #tbmobyfitlab
Alimos
💞Μια αγάπη για το καλοκαίρι💞
Αξίζει να το διαβάσετε ..
Και θα τα ... χάσετε ...
#opolemostiszygarias #totalbodyresetsystem #fitlabbyelenipetroulaki #tbmobyfitlab #elenipetroulaki #fitnesslifestyle
👌🏻 Η λέξη γιόγκα προέρχεται από τη σανσκριτική ρίζα «yuj» και σημαίνει «ένωση του νου και του σώματος». Η πιο διαδεδομένη μορφή γιόγκα είναι η Hatha γιόγκα η οποία ορίζεται ως η γιόγκα που ενώνει τα ζεύγη των αντιθέτων. Αποτελεί το πρακτικό σκέλος της φιλοσοφίας της γιόγκα, το οποίο περιλαμβάνει τις σωματικές ασκήσεις. Στη Hatha γιόγκα τοποθετούμε το σώμα σε σταθερές, αλλά άνετες στάσεις -τις ασάνες-
👉🏻 Επίσης η POWER YOGA
που την έκανα γνωστή ως μέθοδο εκγύμνασης στην Ελλάδα πριν από 17 χρόνια (πολλοί από εσάς θα θυμάστε από τα DVD που είχαν κυκλοφορήσει.)
Πολλά τα ωφέλη από την YOGA
Στη γιόγκα «δουλεύουν» με τον ίδιο τρόπο και οι δύο πλευρές του σώματος, χαρίζοντας συμμετρία, πιο ευθύγραμμη σπονδυλική στήλη, καθώς και ισορροπία στη λειτουργία του νευρικού συστήματος. *Ενδυναμώνει το σώμα και το απελευθερώνει από τις εντάσεις και τα μυϊκά σφιξίματα. Το σώμα ανακτά σταδιακά τη χαμένη του ευλυγισία, η σπονδυλική στήλη γίνεται πιο ευθύγραμμη και τονώνεται η κυκλοφορία του αίματος.
*Συντελεί στην καλύτερη λειτουργία του ανοσοποιητικού, του ενδοκρινικού και του καρδιαγγειακού συστήματος, ενώ επιδρά με θεραπευτικό τρόπο και στο νευρικό σύστημα.
*Στα μυοσκελετικά προβλήματα Λειτουργεί θεραπευτικά σε περιπτώσεις που υπάρχουν προβλήματα π.χ. στη μέση ή τον αυχένα. *Δρα ευεργετικά στην διάθεση αλλά και στην κατάθλιψη και το χρόνιο στρες. 👉🏻 Αλλα εάν θελουμε καύση λίπους πρέπει να επιλέξουμε ένα άλλο είδος άσκησης
👉. Για απώλεια λιπους χρειάζεται ειδικό πλάνο διατροφής και εξατομικευμένο πρόγραμμα άσκησης !!!!
@fitlab.services ✔️ @fitlab.services @total_body_reset #fitnessinspiration #tbmo #fitnesstips #fitnesslifestyle #fitbody #fitwomen #fitness #fitlabbyelenipetroulaki #tbmobyfitlab
Pelagos Hotel
Summer moments in Chalkida 💦
@hotelpelagos_official @trainer_elina
@ioanna_kourbela @fitlab.services @total_body_reset #fitnessinspiration #tbmo #fitnesstips #fitnesslifestyle #fitbody #fitwomen #fitness #fitlabbyelenipetroulaki #tbmobyfitlab
Precious moments... with my #suunto3fitness watch⌚️
#Tip Για να είσαι ολοκληρωτικά fit, χρειάζεται να έχεις αερόβια ικανότητα, καλή φυσική κατάσταση, ευλυγισία και δυνατό μυϊκό ιστό. Γι' αυτό πρέπει να βάλεις στη ζωή σου διάφορες δραστηριότητες, όπως περπάτημα, βάρη, κολύμβηση, yoga, έχοντας μαζί σου το ιδανικό fitness watch @suuntogreece
____________________________________________________________
#suuntogreece @suuntogreece #suunto3fitness @shopandtrade.gr #fitnessinspiration #fitnesstips #fitnesslifestyle #fitbody #fitwomen #fitness #fitlabbyelenipetroulaki #tbmobyfitlab
Sérifos, Kikladhes, Greece
Surfing moments #tbt in Serifos 🧡
__________________________________________________________
@fitlab.services @total_body_reset #fitnessinspiration #tbmo #fitnesstips #fitnesslifestyle #fitbody #fitwomen #fitness #fitlabbyelenipetroulaki #tbmobyfitlab @blackframe.eyewear
•G I V E A W A Y • Τα αγαπημένα μου superfoods για το καλοκαίρι! ❤️ 10 τυχεροί θα κερδίσουν και τα 3 προϊόντα @terranova_nutrition_greece
Κάνε ✔️ like στο video ✔️ follow @terranova_nutrition_greece ✔️ tag όσους φίλους θέλεις!
Η κλήρωση θα γίνει την Δευτέρα 15/7.
Καλή επιτυχία!
👉🏻Η γη συνωμοτεί για εσένα, αναδεικνύοντας τον καλύτερό σου εαυτό. Με την καθημερινή χρήση των βιταμινών και των υπερτροφών της TERRANOVA NUTRITION νιώθω περισσότερη ευεξία, δύναμη, και φυσική ομορφιά κάθε μέρα. Είναι οι μόνες 100% φυσικές χωρίς πρόσθετα, περιέχουν ολόκληρα τα βότανα όπως αυτά φύονται στη φύση και υποστηρίζουν την ολιστική φιλοσοφία μου στη διατροφή.
Έλα ένα βήμα πιο κοντά στο ιδανικό Summer Body επιλέγοντας:
•TERRANOVA Living multivitamin woman ( Ενέργεια & Τόνωση )🌿
•TERRANOVA B-complex with Vitamin C( anti-stress)🌱
•TERRANOVA Dong Quai and Soya sprout complex (ορμονική ισορροπία)🍃
@terranova_nutrition_greece #stigmesterranova @fitlab.services @total_body_reset #fitnessinspiration #tbmo #fitnesstips #fitnesslifestyle #fitbody #fitwomen #fitness #fitlabbyelenipetroulaki #tbmobyfitlab @dfitnessgr