Το Fitlab είναι ένα σύγχρονο εργαστήριο fitness που ακολουθεί όλες τις απαραίτητες επιστημονικές μεθόδους (όργανα μέτρησης, συνεργασία με ειδικούς υγείας) για την σωστή διάγνωση και αντιμετώπιση της κάθε εξατομικευμένης περίπτωσης.

Συγκεκριμένα, οι υπηρεσίες του Fitlab είναι:

Σωματομετρήσεις

Σωματομετρήσεις

Πρόκειται για τις βασικές μετρήσεις του σώματος, όπως καταγραφή βάρους, ύψους και περιφερειών.
Ανάλυση σύστασης σώματος

Ανάλυση σύστασης σώματος

Είναι ένα από τα πρώτα βήματα για την αξιολόγηση και πραγματοποιείται με μετρήσεις από ειδικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Μεταξύ άλλων, διεξάγεται εκτίμηση λιπώδους ιστού (λιπομέτρηση) με το Bodystat1500 αλλά και με δερματοπτυχόμετρο.
Μέτρηση βασικού μεταβολισμού

Μέτρηση βασικού μεταβολισμού

Είτε θέλετε να χάσετε βάρος (σωματικό λίπος), να κερδίσετε βάρος ή απλώς να διατηρήσετε τα σημερινά σας κιλά, το να γνωρίζετε τον μεταβολικό ρυθμό ηρεμίας μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε και να διατηρήσετε τον στόχο σας. Η μέτρηση πραγματοποιείται με το Fitmate Pro, ένα φορητό εργοσπιρόμετρο, και είναι ιδιαίτερα εύκολη και γρήγορη. Το μόνο που απαιτείται είναι ο εξεταζόμενος να παραμείνει ξαπλωμένος σε ηρεμία για 10-15 λεπτά, αναπνέοντας σε φυσιολογικό ρυθμό μέσα από μια ειδική μάσκα.
Αξιολόγηση φυσικής κατάστασης

Αξιολόγηση φυσικής κατάστασης

Το Fit test ή τεστ αντοχής μας προσφέρει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την καρδιοαναπνευστικήσας ικανότητα. Παράλληλα, τροφοδοτεί τον φάκελό σας με στοιχεία που θα κρίνουν το είδος και το επίπεδο της άσκησης που είναι κατάλληλες για εσάς. Στην ουσία, πρόκειται για σύντομη δοκιμασία κόπωσης σε έναν διάδρομο γυμναστικής και καταγραφή του καρδιακού παλμού με ηλεκτροκαρδιαγράφο.
Εξειδικευμένο πρόγραμμα διατροφής

Εξειδικευμένο πρόγραμμα διατροφής

Κάθε διαιτολόγιο συντάσσεται με την επίβλεψη της Ελένης Πετρουλάκη. Λαμβάνονται υπόψη το ιατρικό ιστορικό, τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων, των σωματομετρήσεων και του Fit Test. Φυσικά, δίνουμε μεγάλη σημασία στο ιστορικό των διατροφικών σας προτιμήσεων και συνηθειών αλλά και στις απαιτήσεις της προσωπικής σας ζωής, τον ελεύθερο χρόνο και την κοινωνική σας ζωή.
Προσωπικό πλάνο ασκήσεων

Προσωπικό πλάνο ασκήσεων

Με την αποκλειστική καθοδήγηση της Ελένης Πετρουλάκη, θα δημιουργήσουμε ένα tailor madeπρόγραμμα γυμναστικής που ταιριάζει στις ανάγκες σας και θα προσανατολίζεται προς τον στόχο που έχετε θέσει εξ αρχής: απώλεια βάρους, ευεξία, καλύτερη υγεία, περισσότερη ενέργεια, αύξηση μυϊκού ιστού, αλλαγή διάθεσης και τρόπου ζωής.
 Διαδικτυακό πρόγραμμα

Διαδικτυακό πρόγραμμα

Στην εποχή που ζούμε οι αποστάσεις έχουν εκμηδενιστεί χάρη στην τεχνολογία. Όλες οι υπηρεσίες μας, από τις συνεδρίες με την Ελένη Πετρουλάκη έως και την αποστολή εξατομικευμένων προγραμμάτων άσκησης και διατροφής, προσφέρονται και μέσω διαδικτύου, με αποστολή email και συνομιλίας με Video Calling apps, όπως το Skype και το Facetime. Φυσικά, διαθέτουμε και τους πιο παραδοσιακούς τρόπους επικοινωνίας: επίσκεψη στο Fitlab με φυσική παρουσία, τηλεφωνική επικοινωνία και αποστολή διατροφικού πλάνου με fax.