Fit Woman

Για τη γυναίκα που θέλει να χάσει περιττά κιλά, να αποκτήσει μυϊκή γράμμωση, να αλλάξει τρόπο σκέψης.

Fit After Birth

Για τη νέα μαμά που θέλει να χάσει τα περιττά κιλά της εγκυμοσύνης και να ανταπεξέλθει στο απαιτητικό πρόγραμμα του θηλασμού.

Fit Mom

Για τη μητέρα που πρέπει να ισορροπεί ανάμεσα σε διάφορους ρόλους από το πρωί έως το βράδυ αλλά χρειάζεται και λίγο χρόνο για τον εαυτό της.

Fit Menopause

Για τη γυναίκα που βιώνει μεγάλες αλλαγές στο σώμα της μετά την εμμηνόπαυση και θέλει να βρει τρόπους να ανανεωθεί.

Fit Man

Για τον άνδρα που τον ενδιαφέρει τόσο η εξωτερική του εικόνα όσο και η ψυχική του ηρεμία, με σκοπό την απώλεια βάρους, την αύξηση του μυϊκού ιστού ή τη γενικότερη ευεξία.

Fit Man 40+

Για όσους έχουν περάσει την κρίσιμη ηλικία των 40 και νιώθουν ότι θέλουν να διατηρήσουν τη ήδη καλή φυσική τους κατάσταση ή να βελτιώσουν την ήδη υπάρχουσα.

Fit Family

Για όλη την οικογένεια που αποζητά ολοκληρωμένες λύσεις εκγύμνασης και διατροφής, παράλληλα με συμβουλές για μια γενικότερη αλλαγή τρόπου ζωής.

Fit Teen

Για τον έφηβο που νιώθει ψυχολογική πίεση από διάφορα μέτωπα και θέλει να ηρεμήσει και να επικεντρωθεί σε αυτά που έχει την μεγαλύτερη αξία: να αγαπήσει το σώμα του και τον εσωτερικό του κόσμο.

Fit Kids

Για το παιδί που χρειάζεται φιλικές συμβουλές και εξειδικευμένες λύσεις για έναν υγιή και σωστό τρόπο διατροφής που θα αποτελέσει εφαλτήριο για την μετέπειτα πορεία του ως ενήλικα.

Corporate Wellness

Πρόκειται για εταιρικά προγράμματα τα οποία αναλαμβάνουν την συνολική εκπαίδευση του προσωπικού σε θέματα υγείας, διατροφής και άσκησης με σκοπό την εισαγωγή του Wellness στον εργασιακό χώρο.

Fitlab by Eleni Petroulaki
🏃‍♀️STAIRS WORKOUT🏃‍♀️Μπορεί να είναι δύσκολο να βρεθεί η ώρα για μια προπόνηση στο γυμναστήριο ή για τρέξιμο γύρω από το πάρκο. Αλλά ο καθένας μπορεί να ασκηθεί με ένα απλό τρόπο. Πώς; ✌🏻Αποφεύγοντας τους ανελκυστήρες και τις κυλιόμενες κλίμακες και προτιμώντας να φτάνει στον προορισμό του χρησιμοποιώντας τις σκάλες όποτε είναι δυνατόν. Με λίγα λόγια να ανακαλύψει πάλι τα σκαλοπάτια και το ανεβοκατέβασμά τους. Οι ειδικοί λένε ότι πολλές φορές έχει το ίδιο αποτέλεσμα με το τζόκινγκ. Μάλιστα έχουν υπολογίσει ότι αν στη διάρκεια της μέρας κάποιος ανέβει και κατέβει 400 σκαλιά είναι σαν να έχει κάνει τζόκινγκ για 15 λεπτά. Το ανέβασμα των σκαλιών αυξάνει την κυκλοφορία και την αντοχή και ενισχύει τους μύες στους γλουτούς και τους μηρούς. Το διάστημα της προσαρμογής πρέπει -όπως και σε όλες τις άλλες μορφές άσκησης-να είναι σταδιακό. Καθημερινά θα πρέπει να ανεβάζετε τον πήχη των σκαλοπατιών. Κάποια στιγμή τα πόδια και οι πνεύμονές σας θα σας 'πουν' ότι ήλθε η ώρα να ανεβείτε ακόμα περισσότερα σκαλοπάτια. Η αυξομείωση της έντασης κατά το ανέβασμα, όπως και η εναλλαγή από το “ένα ένα τα σκαλιά” επίπεδο στο “δύο δύο τα σκαλιά” επίπεδο κάνει τους μυς να δουλεύουν πιο σκληρά και κατά συνέπεια βοηθούν να κάψουμε ακόμη περισσότερες θερμίδες. Και να θυμάσαι ότι όσο μεγαλύτερη η σκάλα, και άρα όσο περισσότερα τα σκαλιά που ανεβαίνεις σερί, τόσο πιο σκληρά δουλεύει το σώμα και κατά συνέπεια τόσο περισσότερες είναι οι θερμίδες και τόσο υψηλότερη η καύση λίπους. ✌🏻
@fitlab.services @total_body_reset #fitnessinspiration #tbmo #fitnesstips #fitnesslifestyle #fitbody #fitwomen #fitness #fitlabbyelenipetroulaki #tbmobyfitlab @dfitnessgr
| 𝐑𝐄𝐒𝐄𝐓 𝐘𝐎𝐔𝐑 𝐁𝐎𝐃𝐘 |
TOTAL BODY MAKE OVER RESET I II III
by FitLab Services.

Για άδυνάτισμα, σύσφιξη, καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και της κατακράτησης.
*Τα μοναδικά προϊόντα που φέρουν την υπογραφή μου και θα τα βρείτε αποκλειστικά στο eshop μου www.elenipetroulaki.gr
@total_body_reset @fitlab.services #stopcellulite #totalbodyresetsystem #tbmo #fitnesstips #fitnesslifestyle #fitbody #fitlabbyelenipetroulaki #tbmobyfitlab
😊 𝓢𝓽𝓪𝓻𝓽 𝓽𝓱𝓮 𝓢𝓾𝓷𝓭𝓪𝔂 𝓻𝓲𝓰𝓱𝓽 𝔀𝓲𝓽𝓱 𝓪 𝓼𝓶𝓲𝓵𝓮 😊
#Summerisstillhere
.
.
.
@fitlab.services @total_body_reset #fitnessinspiration #tbmo #fitnesstips #fitnesslifestyle #fitbody #fitwomen #fitness #fitlabbyelenipetroulaki #tbmobyfitlab
Back to '90s Style photoshooting ✌🏻📸
@mariachatziioanidou_march
@fitlab.services @total_body_reset #fitnessinspiration #tbmo #fitnesstips #fitnesslifestyle #fitbody #fitwomen #fitness #fitlabbyelenipetroulaki #tbmobyfitlab
💞𝓑𝓪𝓬𝓴 𝓽𝓸 𝓼𝓬𝓱𝓸𝓸𝓵💞
Για να έχουν τα παιδιά μας την ενέργεια που χρειάζονται και να μπορούν να ανταπεξέλθουν σε όλες τις αθλητικές δραστηριότητες αλλά και στις μαθησιακές, επιβάλλεται να προσέξουμε την διατροφή τους ..
Λέμε όχι ...
✔️Στα αναψυκτικά ✔️Στα αρτοποιήματα με σφολιάτα ✔️Στις σοκολάτες ✔️Στα γαριδάκια ✔️Στα πατατάκια
Επιλέξτε ένα υγιεινό Snack για το παιδί σας💕
👉🏻Εντάξτε μια αθλητική δραστηριότητα στο εβδομαδιαίο τους πρόγραμμα.
.
@fitlab.services @total_body_reset #totalbodyresetsystem #tbmo #fitnesstips #fitnesslifestyle #fitbody #fitlabbyelenipetroulaki #tbmobyfitlab